ברוך הבא אורח,
 
 
רוטב צהוב (אבצ'ר)

מוגש בדרך כלל בליל שבת ומשמש כרוטב לדגים

חומרים
2 כוסות מים
2 כפות חומץ
כפית מלח
רבע כפית כרכום
כוס קוקוס
כף סולת
2 שיני שום

אופן הכנה
לטחון את הקוקוס ושיני השום דק,
להרתיח בתוך סיר את החומץ כרכום ומים, לאחר הרתיחה ומעבירים לאש קטנה מערבבים את הקוקוס הטחון והשום עם מעט מים ומוסיפים את התערובת לתוך הסיר, ממתינים עד לרתיחה. ומכבים (במידה והתערובת סמיכה ניתן להוסיף מים לתערובת)