ברוך הבא אורח,
 
 
עוף חריף (מולברצ'י)

מגישים את העוף לארוחות שבת וחג ואף לימי החול, מוגש עם אורז.

חומרים
חצי עוףבצל גדול
2 פלפל ירוק חריף
2 שיני שום
כפית כרכום
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית זנגביל טחון
כף רסק עגבניות
2 כפות חומץ
קורט מלח
2 כפות שמן

אופן הכנה
מבשלים את הבצל חתוך דק בתוך סיר עם השמן עד לקבלת גוון חום, חותכים את העוף לרצועות קטנות, ומכניסים לתוך הסיר, לאחר רבע שעה מכניסים את הפלפל הירוק כשהוא חתוך, שיני השום חתוך דק, כרכום, פלפל שחור, זנגביל, רסק עגבניות, חומץ וקורט מלח ומבשלים על אש נמוכה חצי שעה, והתבשיל מוכן.