ברוך הבא אורח,
 
 
עוף לא חריף (פואיק'ה)

מוגש עם אורז או ירקות או אפם בליל שבת, חג ואף בימי השבוע.

חומרים
חצי עוף
בצל גדול
2 שיני שום
חצי כפית כרכום
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות שמן
1 תפוח אדמה
1 קישוא
קורט מלח

אופן הכנה
חותכים את העוף לרצועות, כמו כן את הבצל והשום, מרתיחים את השמן בסיר ומכניסים את הבצל והעוף, כרכום, פלפל שחור ומלח, מבשלים כחצי שעה (חצי בישול של העוף) מכניסים את הקישוא ותפוח האדמה כשהם חתוכים לקוביות וממשיכים לבשל עוד רבע שעה, והתבשיל מוכן.