ברוך הבא אורח,
 
 
קלאפם

נהוג היה בהודו להכין את הקלאפם בימי שישי, שבת

חומרים
2 בצל
עלי כוסברה
עלי כרפס
3 ביצים
קורט מלח
רבע מרגרינה
כוס וחצי סולת (בהודו נהוג היה להשתמש באבקת אורז)
כוס קמח
חצי כוס קוקוס

אופן הכנה
חותכים את הבצל והכרפס והכוסברה דק, מכניסים את העלים החתוכים לתוך קערה יחד עם המרגרינה, מערבבים את הכול ומוסיפים את הביצים, הקוקוס, קמח וסולת לתערובת מערבבים היטב, מוסיפים כוס וחצי מים, מכניסים את התערובת לתוך מחבת עמוקה או מגש קטן המשומן במרגרינה ואופים בתנור חצי שעה בחום 180 מעלות, במחבת התערובת תספיק לשלושה בישולים, הבישול הוא על אש נמוכה כ – 10 עד 15 דקות. בשני המקרים עד לקבלת גוון שחום של הקלאפם.