ברוך הבא אורח,
 
 
חמין אורז (קואור')

מוגש לרוב בשבת, בארוחת הצהרים מיד לאחר התפילה.

חומרים
2 כוסות אורז
4 חתיכות עוף
1 בטטה גדולה
כוס קוקוס טחון
1 בצל
4 שיני שום
כף שטוחה מלח

אופן הכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים 5 כוסות מים ואחר כך את חתיכות העוף, לאחר כרבע שעה מכניסים את האורז וחתיכות הבטטה, עד לאידוי של המים. מכניסים את הקוקוס ומערבבים את התערובת, ומוסיפי מלח לפי הטעם. מבשלים כחצי שעה עד לקבלת תערובת סמיכה, והחמין מוכן.