ברוך הבא אורח,
 
 
דג לא חריף (עם חלב קוקוס) תק'א צ'ר'י

נהוג להגיש את הדג במהלך ימי השבוע, בדרך כלל לארוחת צהרים.

חומרים
חצי ק"ג דג
1 תפוח אדמה
1 בצל קטן
1 פלפל חריף
3 שיני שום
3 כפות שמן
חצי כפית כרכום
כפית מלח
3/4 כוס חלב קוקוס
2 כף מיץ לימון
2 עלי בפלה

אופן הכנה
חותכים דק את הבצל והשום ומטגנים בשמן בתוך סיר, עד להשחמה. מוסיפים 3 כוסות מים, 2 כף מיץ לימון, כרכום, פלפל חריף חתוך דק, תפוח אדמה חתוך מבשלים עד לרתיחה, כאשר תפוח האדמה בשל מכניסים את חתיכות הדג, מוסיפים 2 עלי בפלה לאחר כחצי שעה לפני הבישול הסופי מוסיפים את חלב הקוקוס, מבשלים עד לרתיחה, והמאכל מוכן.