ברוך הבא אורח,
 
 
פור'ו עם חומוס או חלב קוקוס עם סוכר

הפור'ו נהוג היה לאכול לארוחת בוקר, המאכל גם מוגש במסעדות מקומיותניתן לאכול עם חומוס לאלו אשר מעדיפים את המאכל בגרסה לא מתוקה או לחילופין עם קוקוס וסוכר בגרסה המתוקה
בהודו היה נהוג להכין את המאכל המכשיר מיוחד הנקרא פור'ו קנא

חומרים
3 כוסות אורז טחון
2 כוסות קוקוס
כפית מלח

אופן הכנה
מערבבים את האורז הטחון וכוס אורז (חצי מהכמות) עם מים ומבשלים אותם באדים (סיר קוסקוס) כל גבי שכבת האורז מפזרים את הכמות הנותרת של הקוקוס.מבשלים כחצי שעה. והפור'ו מוכן
מגישים אותו עם חומוס מבושל ברוטב.

בגרסה המתוקה, מערבבים את התערובת עם חלב קוקוס וסוכר. (יש הנוהגים להוסיף בננה מרוסקת)