ברוך הבא אורח,
 
 
איר'לי אפם (אטריות עם אבקת אורז)

מאכל יומי, לעיתים מוגש גם בשבת ובחג

חומרים
3 כוסות אורז טחון דק
2 כוסות קוקוס
כפית מלח

אופן הכנה
מבשלים את האורז הטחון בסיר, ללא שום תוספת, כ – 20 דקות יש לערבב כדי שהאורז לא ידבק, לאחר מכן מוסיפים מים ומלח ומערבבים, נוצר בצק, שופכים מעט קוקוס לתוך סיר קוסקוס (בישול אדים) באמצעות מכשיר מיוחד יוצרים רצועות לתוך סיר קוסקוס (בישול אדים) ואחר כך מוסיפים מעט קוקוס, ומבשלים כ – 20 דקות באדים.