ברוך הבא אורח,
 
 
אורז צהוב עם עוף (פלב')

נהוג לאכול בשבתות וחגים.

חומרים
חצי ק"ג עוף
2 כוסות אורז
4 כוסות מים
1 בצל
3 כפות שמן
כף שטוחה מלח
רבע כפית כרכום
50 גרם שקדים
50 גרם צימוקים

אופן הכנה
חותכים את הבצל דק, מטגנים בתוך שמן יחד עם חלקי העוף לאחר 20 דקות בישול מוסיפים  4 כוסות מים, מבשלים עד לרתיחה ואז מוסיפים את האורז, מלח, כרכום, שקדים, וצימוקים מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ – 20 דקות והאורז מוכן.