ברוך הבא אורח,
 
 
קר'טלה פסטל

מאכל שנהוג לאכול בחגים

חומרים למילוי
חזה עוף אחד
2 בצל
חתיכה קטנה (100 גרם) כרוב
4 – 5 גבעולי כוסברה
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית כרכום
2 כף חומץ
חצי כפית מלח
3 כפות שמן

אופן הכנה מילוי
חותכים את הבצל וגבעולי הכוסברה דק, חותכים את העוף לקוביות קטנות, מטגנים את הבצל בשמן בתוך סיר לאחר מכן מוסיפים את העוף, גבעולי כוסברה חתוכים, לאחר כ 1/4 שעה של בישול מוסיפים פלפל שחור, כרכום, מלח, חומץ מבשלים עוד כ 1/4 שעה, לאחר מכן אם ישנם מים מסננים את התערובת.

חומרים לקר'טלה
3 כוסות קמח
2 ביצים
100 גרם מרגרינה
כפית מלח

אופן הכנה קר'טלה (בצק)
מערבבים את כל החומרים יחד עד ליצירת בצק דליל (ממש כמו מים), יוצקים בעזרת מצקת לתוך מחבת משומנת על אש קטנה, מטגנים כ 10 שניות על צק אחד בלבד

אופן הכנה קר'טלה פסטל
ממלאים את הקר'טלה בכף של מילוי, מקפלים את הקר'טלה משני צידיו המנוגדים ומגלגלים כך שהמילוי בתוכו, לאחר מכן מטגנים כ 10 דקות את התוצר הסופי