ברוך הבא אורח,
 
 
סהורי (טפוייקה)

בדרך כלל נהוג היה לאכול את המאכל כאשר פותחים צום או מגישים כמנה אחרונה בבית האבלים.

חומרים
כוס טפוייקה
400 גרם חלב קוקוס
כוס סוכר
כף הל
כפית מלח
100 גרם שקדים טחונים

אופן ההכנה
מכניסים 6 כוסות מים לתוך סיר להרתיח את המים ולאחר מכן מכניסים את הטפוייקה עד שהטפוייקה מקבל גוון שקוף (כ – 20 דקות) מכיניסים את הסוכר, מלח, הל ושקדים ממתינים כ – 5 דקות ומוסיפים את החלב קוקוס מביאים את התערובת לידי רתיחה, ומוציאים והמעדן מוכן.