ברוך הבא אורח,
 
 
אר'ה מטוגן

המאכל מוגש באירועים חגיגים

חומרים
חומרים להכנת המילוי
רבע ק"ג בוטנים
2 כוסות קוקוס
כוס סוכר
כף הל טחון
חצי כוס שומשום
3/4 כוס עדשים

אופן הכנת המילוי
קולים את הבוטנים ואת העדשים המחבת בנפרד וללא שמן, לאחר מכן טוחנים את הבוטנים גס. בסיר אחר מכניסים את הסוכר עם כוס מים מבשלים עד שהסוכר נמס ולאחר מכן מכניסים את הבוטנים, קוקוס, עדשים, שומשום, והל לתוך הסיר מערבבים ומבשלים כ- 5 דקות והמילוי מוכן

חומרים להכנת הבצק
3/4 ק"ג קמח
כפית מלח
1 ביצה
חצי כוס שמן
מים לפי צורך (בדרך כלל כוס פלוס)

אופן הכנת הבצק
מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בצק בדומה לבצק של פיתה, מכינים מהבצק כדורים קטנים. פותחים את הבצק עם מארוך, ממלאים את המילוי במרכז הבצק הפתוח, כמות המילוי כף לערך. את הבצק מקפלים ומהדקים את הקצוות.את האר'ה מטגנים בשמן עמוק, הטיגון נמשך כ – 5 דקות עד לקבלת גוון חום, ניתן להוציא בזהירות את האר'ה המוכן