דג לא חריף (עם חלב קוקוס) תק'א צ'ר'י נהוג להגיש את הדג במהלך ימי השבוע, בדרך כלל לארוחת צהרים. חומרים חצי ק"ג דג 1 תפוח אדמה 1 בצל קטן 1 פלפל חריף 3 שיני שום 3 כפות שמן חצי כפית כרכום כפית מלח 3/4 כוס חלב קוקוס 2 כף מיץ לימון 2 עלי בפלה אופן הכנה חותכים דק את הבצל והשום ומטגנים בשמן בתוך סיר, עד להשחמה. מוסיפים 3 כוסות מים, 2 כף מיץ לימון, כרכום, פלפל חריף חתוך דק, תפוח אדמה חתוך מבשלים עד לרתיחה, כאשר תפוח האדמה בשל מכניסים את חתיכות הדג, מוסיפים 2 עלי בפלה לאחר כחצי שעה לפני הבישול הסופי מוסיפים את חלב הקוקוס, מבשלים עד לרתיחה, והמאכל מוכן. |